סינון
  • שמרי בירה S-33 צפייה מהירה
    • שמרי בירה S-33 צפייה מהירה
    • שמרי בירה S-33

    • 21.00
    • שמרים כלליים לבירות אייל, בעלי פרופיל טעם נייטרלי. ההדללה הנמוכה שהם יוצרים מביאה לטעם ארוך בחיך. מומלץ לבירות טרפיסטיות. יוצרים משקע טוב. טווח טמפ' עבודה- 12-25ºC. טווח טמפ' עבודה מומלץ- 15-20ºC
    • הוספה לסל
  • שמרי בירה Safale s – 04 צפייה מהירה
  • שמרי בירה Safale wb – 06 צפייה מהירה
  • שמרי בירה US-05 צפייה מהירה
    • שמרי בירה US-05 צפייה מהירה
    • שמרי בירה US-05

    • 22.00
    • שמרים אמריקאיים, משמשים ליצירת בירות מאוזנות בעלות טעם נקי, מסייעים ביצירת ראש קצף יציב, טווח טמפ' עבודה- 12-25ºC, טווח טמפ' עבודה מומלץ- 15-22ºC
    • הוספה לסל
  • שמרי בירה לאגר 34/70 צפייה מהירה