סינון
  • רפרקטומטר צפייה מהירה
    • רפרקטומטר צפייה מהירה
    • רפרקטומטר

    • 299.00
    • רפרקטומטר הינו מכשיר למדידת רמת הסוכר. המכשיר עובד על עיקרון פיסיקלי של שבירת קרני האור העוברות דרך חומרים שונים. שינוי כמות הסוכר בתירוש גורמת לשינוי בזוית השבירה של קרן האור העוברת בתירוש. על ידי חישוב של זוית השבירה, ניתן לדעת את כמות הסוכר בתירוש. המכשיר מיועד בעיקר למדידות המבוצעות בכרם, אך מתאים גם לבדיקת התירוש לפני ההתססה.
    • הוספה לסל
  • שמרי בירה Fermentis-T-58 צפייה מהירה
  • שמרי בירה S-33 צפייה מהירה
    • שמרי בירה S-33 צפייה מהירה
    • שמרי בירה S-33

    • 21.00
    • שמרים כלליים לבירות אייל, בעלי פרופיל טעם נייטרלי. ההדללה הנמוכה שהם יוצרים מביאה לטעם ארוך בחיך. מומלץ לבירות טרפיסטיות. יוצרים משקע טוב. טווח טמפ' עבודה- 12-25ºC. טווח טמפ' עבודה מומלץ- 15-20ºC
    • הוספה לסל
  • שמרי בירה Safale s – 04 צפייה מהירה
  • שמרי בירה Safale wb – 06 צפייה מהירה
  • שמרי בירה US-05 צפייה מהירה
    • שמרי בירה US-05 צפייה מהירה
    • שמרי בירה US-05

    • 22.00
    • שמרים אמריקאיים, משמשים ליצירת בירות מאוזנות בעלות טעם נקי, מסייעים ביצירת ראש קצף יציב, טווח טמפ' עבודה- 12-25ºC, טווח טמפ' עבודה מומלץ- 15-22ºC
    • הוספה לסל
  • שמרי בירה לאגר 34/70 צפייה מהירה