קטגוריות
Menu
-
- אזל המלאי
רגליים למיכל 200 ליטר
- ₪303.00
- מידע נוסף
-
-
- אזל המלאי
רגליים למיכל 300 ליטר
- ₪404.00
- מידע נוסף
-
-
- אזל המלאי
רגליים למיכל 400 – 500 ליטר
- ₪430.00
- מידע נוסף
-
-
- אזל המלאי
רגליים למיכל 800 – 1000 ליטר
- ₪455.00
- מידע נוסף
-
-
רפרקטומטר
- ₪299.00
- רפרקטומטר הינו מכשיר למדידת רמת הסוכר. המכשיר עובד על עיקרון פיסיקלי של שבירת קרני האור העוברות דרך חומרים שונים. שינוי כמות הסוכר בתירוש גורמת לשינוי בזוית השבירה של קרן האור העוברת בתירוש. על ידי חישוב של זוית השבירה, ניתן לדעת את כמות הסוכר בתירוש. המכשיר מיועד בעיקר למדידות המבוצעות בכרם, אך מתאים גם לבדיקת התירוש לפני ההתססה.
- הוספה לסל
-
שמרי בירה Fermentis-T-58
- ₪18.00
- שמרי בירה Fermenis-T-58. מיועדים לבירות מתובלות ומרובות טעמים, טווח טמפ' עבודה- 12-25ºC, טווח טמפ' עבודה מומלץ- 15-20ºC
- הוספה לסל
-
שמרי בירה S-33
- ₪21.00
- שמרים כלליים לבירות אייל, בעלי פרופיל טעם נייטרלי. ההדללה הנמוכה שהם יוצרים מביאה לטעם ארוך בחיך. מומלץ לבירות טרפיסטיות. יוצרים משקע טוב. טווח טמפ' עבודה- 12-25ºC. טווח טמפ' עבודה מומלץ- 15-20ºC
- הוספה לסל
-
שמרי בירה Safale s – 04
- ₪21.00
- שמרי אלו מתאימים לאיילים אנגלים, מעניקם מעט פירותיות ובירה צלולה יחסית לשמרים אחרים.
- הוספה לסל
-
שמרי בירה Safale wb – 06
- ₪25.00
- שמרים מיוחדים לבירות חיטה, המעניקים טעמים אופייניים של בננה וציפורן.
- הוספה לסל
-
שמרי בירה US-05
- ₪22.00
- שמרים אמריקאיים, משמשים ליצירת בירות מאוזנות בעלות טעם נקי, מסייעים ביצירת ראש קצף יציב, טווח טמפ' עבודה- 12-25ºC, טווח טמפ' עבודה מומלץ- 15-22ºC
- הוספה לסל
-
שמרי בירה לאגר 34/70
- ₪31.00
- שמרי בירה לאגר 34/70 הינם שמרים יבשים אשר אופן פעולתם תואם לפעולת שמרי לאגר. השמרים מתאימים לעבודה בטמפרטורות נמוכות.
- הוספה לסל