03-9712048
0
סל קניות
הסל ריק

קורס הכנת יין קורס הכנת בירה
קטגוריות מוצרים

קורס יין

קורס "סוד היין" - למזוג אופי ליין שלך!
יש מקום אחד בו אפשר לטעום ניחוחות, להרגיש צלילים, ולגמוע חוויה בדרך הכי אישית שיש: קורס ייננים חובבים של סוד היין.
 
כאן תוכל לראות מקרוב איך יין נולד, איך אשכול ענבים הופך צורה, מרקם וצבע, והופך אט אט ליין בשל, איכותי ואישי כל כך.
יין עם אופי, היין שלך. ולא, לא צריך "להבין" ביין בכדי להשתתף בקורס. מספיקה רק אהבה וסקרנות, התמדה וסבלנות. אנחנו
כבר נעשה את השאר. בוא לגלות עולם בכל ענב, למזוג אופי ליין שלך ולסחוט... מחמאות.
 
אנחנו מזמינים אותך לפגישה על כוס יין, ומבטיחים לך חוויה מרתקת, משכרת,
שאת השפעותיה תרגיש עוד זמן רב...

מה כל כך מעניין בעולם היין? לחצו כאן 
מה לומדים?
פירוט המפגשים
הטבות מיוחדות לנרשמים
הקורס הקרוב
חוץ מלדרוך על ענבים - תלמדו הכל! יחד נעבור את השלבים השונים של תהליך ייצור היין, החל מקבלת פנים לענבים הבשלים,
הכנסתם לתהליך של ניקוי ותסיסה, ביצוע בדיקות שונות, השבחה ויישון עם שבבי עץ אלון, ביקבוק התוצרת האישית, וכמובן - טעימה
מהיין הייחודי שלך: יין במהדורה מוגבלת שאין לעוד אף אחד בעולם!
 
קורס הכנת יין מקנה את כל הידע הבסיסי הדרוש להכנת יין איכותי (וכשר למעוניינים), ומשלב עשייה בפועל עם לימוד תיאורטי:
היסטוריה, מושגים, תהליכים, זנים, וטעימה על קצה הלשון מעולמות נוספים שקרובים לנושא.
בנוסף לחוויה המעשירה והמלהיבה, תיהנו ממעבדת יין מתקדמת וציוד טכנולוגי משוכלל שיבטיחו את התנאים הטובים ביותר
ליין שלכם, ולכם. הקורס ילווה בהרצאות העשרה של ייננים ומרצים שונים, בנושאים מגוונים כגון: הכרם, ההיסטוריה של היין, בריאות ועוד...
 
הקורס הקרוב ימשך כחצי שנה, החל מספטמבר - עת הבציר, ויסתיים במרץ אז נבקבק את היין.
 הקורס כולל 11 מפגשים: 

מפגש הפתיחה יתקיים בתאריך 22.9.2019.
1. פתיחה חגיגית - ערב גבינות ויין:
הרצאה כללית בנושא יין ותהליך ייצור היין. הקניית כלים לניתוח היין. מתודולוגיה של טעימת יין.

2. יום הבציר - תחילת הקורס המעשי
קבלת הענבים, מעיכה והכנת התירוש לתסיסה, בדיקות כימיות, הדגמת הוספת שמרים ליין.
תחילת הקורס המעשי, המועד נקבע בהתאם להבשלת הענבים.

3. שבוע 1 - ערבוב/סחרור היין

4. שבוע 2 - סחיטת הענבים – Press, הפרדת היין מהקליפות והעברתו להמשך תסיסה .
 
5. שבוע 4 - בדיקות מעבדה – מעקב אחר סיום התסיסה, בדיקת תסיסה מלולקטית וטעימת יין צעיר

6. שבוע 6 - שפייה ראשונה – מעקב אחר התסיסה המלולקטית, הפרדת משקעים ואוורור היין.
הרצאה בנושא יינות מתוקים

7. שבוע 11 - שפייה שנייה - הוספת שבבי עץ, מעקב אחר תסיסה מלולקטית והוספת SO2
 
8. שבוע 16 - שפייה שלישית - טעימת יין ומעקב אחר השפעת שבבי עץ האלון.
 
9. שבוע 20 - סינון היין, תוספת 2SO וביקבוק.
סיום הקורס המעשי.
 
10. שבוע 23 - השתלמות בנושא חביות עץ והשפעת החבית על טעם היין. השימוש והבחירה ב Blend
 
11. שבוע 26 - סיור ביקב עמק האלה ויקב גוש עציון
כולל הסעות וארוחת צהריים. יום מלא.
הנרשמים לקורס הכנת היין יזכו לחבילת הטבות:
1. ספר "סוד הכנת היין" – מתנה.
2. 10% הנחה לאחד מקורסי הכנת בירה.
3. 10% הנחה בקניית ציוד הכנת יין במהלך הקורס.
5. בסיום הקורס, כל משתתף לוקח איתו את בקבוקי יין היין שהכין במסגרת הקורס.
7. פגישת ייעוץ אחת חינם לכל משתתף בתום הקורס, תמיכה טלפונית וליווי המשתתפים לאורך כל הדרך.
8. תעודת גמר – בסיום הקורס תינתן תעודת "בוגר קורס מעשי להכנת יין" מטעם בית הספר להכנת יין של יקב  "סוד היין".
9. צירוף בן משפחה מקרבה ראשונה במחיר של 1,000 ₪ בלבד.

הקורס מתאים גם לשומרי מצוות. 

 הרישום לקורס מותנה במקדמה ע"ס 500 ₪ (כלול במחיר הקורס).
מפגש פתיחה חגיגי של הקורס יתקיים בתאריך 22.9.2019 בשעה 19:00.
הקורס יתקיים בסוד היין - רחוב הרימון 110, מושב טירת יהודה.
מועדי המפגשים הבאים יקבעו בהתאם ליום הבציר (יום הבציר נקבע בהתאם להבשלת הענבים).

הירשם עכשיו:

03-9712048 דרכי הגעה-Waze דרכי הגעה