03-9712048
0
הסל ריק
כניסה
Toggle navigation
דף הבית
אודות
קורס בירה
תמונות מהקורס
ציוד להכנת בירה
גרעיני לתת
שמרי בירה
לתת אבקתי ונוזלי
קיטים ותערובות
כשות
ציוד לבישול בירה
קורס יין
ציוד להכנת יין
ציוד יין ביתי
ציוד ליקבים
מילון מונחים
מונחים בנושא יין
מונחים בנושא בירה
מתכונים לבירה
שו"ת
שאלות על יין
שאלות על בירה
צור קשר
דף הבית
>
ציוד להכנת בירה
>
שמרי בירה
>
שמרי בירה WB-06
כניסה
♦
הרשמה למועדון
קטגוריות מוצרים
ציוד להכנת בירה
>
עוברים למשכננו החדש
>
ציוד יין ביתי
>
ציוד ליקבים
>
קורס יין
>
מיכלי נירוסטה לשמן
>
גרעיני לתת
>
קורס בירה
>
מכבש בייתי
>
חלקי חילוף
>
מילון מונחים
חדשות
שאלות ותשובות
מתכונים לבירה
מאמרים
שמרי בירה WB-06
תאור המוצר:
שמרים יעודיים לבירות חיטה.
טווח טמפ' עבודה- 12-25ºC
טווח טמפ' עבודה מומלץ- 18-24ºC
לקבלת טעם עשבוני- >23ºC
לקבלת טעם של בננה- <22ºC
הוסף לסל
<<
חזרה לציוד ליקבים
מוצרים נוספים שיענינו אותך
ערכה להכנת בירה "קופר"
לפרטים
נוספים
>
פקק לחבית עץ אלון 100 ליטר
לפרטים
נוספים
>
מכונת סינון 12 דפים
לפרטים
נוספים
>
03-9712048
♦
דרכי הגעה