03-9712048
0
סל קניות
הסל ריק

קורס הכנת יין קורס הכנת בירה
קטגוריות מוצרים

בירה בסגנון פילזנר

גרסת רכז + גרעינים:


רכיבים:

3 ק"ג לתת נוזלי בהיר

1 ק"ג גרעיני לתת פילזנר

200 גרם גרעיני לתת CARAMEL PILS

60 גרם כשות  Saaz

מנה שמרים

150 גרם סוכר תירס לביקבוק


אופן ההכנה:

לחמם 10 ליטר מים לטמפרטורה של 67 מעלות.

להשרות את הגרעינים ל-30 דקות.

להוסיף את הלתת הנוזלי ו-45 גרם כשות כשהאש כבויה,

להרתיח את הנוזל ב-95 מעלות במשך שעה.

ב-10 דקות האחרונות להוסיף את 15 גרם הכשות הנותרים.

להשלים את כמות הנוזל ל-20 ליטר ולקרר במהירות.

להוסיף את מנת השמרים

להתסיס במשך שבוע.

לבצע שפיה ולהתסיס שבוע נוסף

לבצע שפיה להוסיף את סוכר התירס ולבקבק

להמתין כשבועים ולשתות לרויה

לכל המתכונים של הכנת בירה ביתית
03-9712048 דרכי הגעה-Waze דרכי הגעה