03-9712048
0
סל קניות
הסל ריק

קורס הכנת יין קורס הכנת בירה
קטגוריות מוצרים

קורס יין

קורס "סוד היין" - למזוג אופי ליין שלך!
יש מקום אחד בו אפשר לטעום ניחוחות, להרגיש צלילים, ולגמוע חוויה בדרך הכי אישית שיש: קורס ייננים חובבים של סוד היין.
 
כאן תוכל לראות מקרוב איך יין נולד, איך אשכול ענבים הופך צורה, מרקם וצבע, והופך אט אט ליין בשל, איכותי ואישי כל כך.
יין עם אופי, היין שלך. ולא, לא צריך "להבין" ביין בכדי להשתתף בקורס. מספיקה רק אהבה וסקרנות, התמדה וסבלנות. אנחנו
כבר נעשה את השאר. בוא לגלות עולם בכל ענב, למזוג אופי ליין שלך ולסחוט... מחמאות.
 
אנחנו מזמינים אותך לפגישה על כוס יין, ומבטיחים לך חוויה מרתקת, משכרת,
שאת השפעותיה תרגיש עוד זמן רב...

מה כל כך מעניין בעולם היין? לחצו כאן 
מה לומדים?
פירוט המפגשים
הטבות מיוחדות לנרשמים
הסוד שלנו
חוץ מלדרוך על ענבים - תלמדו הכל! יחד נעבור את השלבים השונים של תהליך ייצור היין, החל מקבלת פנים לענבים הבשלים,
הכנסתם לתהליך של ניקוי ותסיסה, ביצוע בדיקות שונות, השבחה ויישון בחבית אלון, ביקבוק התוצרת האישית, וכמובן - טעימה
מהיין הייחודי שלך: יין במהדורה מוגבלת שאין לעוד אף אחד בעולם!
 
קורס הכנת יין מקנה את כל הידע הבסיסי הדרוש להכנת יין איכותי (וכשר למעוניינים), ומשלב עשייה בפועל עם לימוד תיאורטי:
היסטוריה, מושגים, תהליכים, זנים, וטעימה על קצה הלשון מעולמות נוספים שקרובים לנושא.
בנוסף לחוויה המעשירה והמלהיבה, תיהנו ממעבדת יין מתקדמת וציוד טכנולוגי משוכלל שיבטיחו את התנאים הטובים ביותר
ליין שלכם, ולכם. הקורס ילווה בהרצאות העשרה של ייננים ופרופסורים, בנושאים מגוונים כגון: הכרם, ההיסטוריה של היין, בריאות ועוד...
 
הקורס נמשך כשנה, החל מספטמבר - עת הבציר, ועד יולי- אוגוסט: מועד ביקבוק היין.
 הקורס כולל 19 מפגשים: 

1. פתיחה חגיגית - ערב גבינות ויין:
הרצאה כללית בנושא יין ותהליך ייצור יינות אדומים, טעימת זנים שונים בליווי גבינות משובחות
(מפגשים קולקטיביים)

2. יום הבציר
קבלת הענבים, טיפול ראשוני ובדיקות כימיות
תחילת הקורס המעשי, המועד נקבע בהתאם להבשלת הענבים

3. למחרת הבציר
הוספת שמרי היין
 
4. ערבוב היין
 
5. סחיטת הענבים
(סיום המפגשים הקולקטיביים – חלוקת היין למיכלים אישיים)

6. שפייה ראשונה
כל משתתף מטפל במיכל שלו

7. שפיה שנייה והוספת שבבי עץ אלון
 
8. מעקב אחר תסיסה מלולאקטית
 
9. מעקב אחר השפעת שבבי עץ האלון
 
10. שפייה שלישית (הוצאת שבבי האלון)
 
11. סיור מאורגן ביקבי כרמל
הסיור בהדרכת מרצה מיקבי כרמל
 
12. שפייה רביעית
 
13. הרצאה

14. סיור מאורגן ביקבי רמת הגולן ויקב יראון
הסיור בהדרכת מרצה מיקבי רמה"ג
כולל הסעות וארוחת צהריים. יום מלא.

15. שפייה חמישית
 
16. הרצאה
 
17. ייצוב היין והכנתו לביקבוק
 
18. הכנסת היין לבקבוקים
סיום הקורס

19. הרצאה
הנרשמים לקורס הכנת היין יזכו לחבילת הטבות:
1. ספר "סוד הכנת היין" – מתנה.
2. במהלך הקורס תינתן כניסה חינם להרצאות העשרה, שאינם כלולים במסגרת הקורס (כגון הרצאות בנושא שמרי היין, התסיסה המאלולקטית, השימוש בחביות עץ וכו´).
3. בסיום הקורס, כל משתתף לוקח עימו את היין שהכין במסגרת הקורס.
4. פגישת ייעוץ אחת חינם לכל משתתף בתום הקורס, תמיכה טלפונית וליווי המשתתפים לכל אורך
    הדרך.
5. תעודת גמר – בסיום הקורס תינתן תעודת "בוגר קורס מעשי להכנת יין " מטעם בית הספר להכנת יין של יקב "סוד היין".
6. צירוף בן משפחה מקרבה ראשונה במחיר של 500 ₪ בלבד.
7. הקורס מתאים גם לשומרי מצוות. 

תלמידי הקורס ייהנו מהטבות בלעדיות והנחות על מוצרי היקב ושירותיו.
 הרישום לקורס מותנה במקדמה ע"ס 500 ₪ (כלול במחיר הקורס).
מה הסוד שלנו?
ראובן כהן - בעל "סוד היין", חוקר את רזי היין מזה שנים רבות.
את יקב הבוטיק במושב טירת יהודה הוא הקים בעצמו, מתוך רצון למזג במקום אחד עסק ותחביב, מקצוע ואהבה,
הכל במקום קסום ומיוחד, שכל מה שנכנס אליו יוצא אחר: בוגר, מורכב ושמח יותר.
ביקב מתבצע תהליך ייצור עצמי, מבוקר וקפדני, של יינות מזני הקברנה סובניון והמרלו- המובילים בעולם היין.
 
ריחו ושמו של היקב נישאו למרחוק, וראובן החל לעסוק במקביל בהוראה והדרכה של עולם היין, והכשיר עד היום תלמידים
רבים שגילו טעם חדש בחיים, וסיבה מצויינת להרים כוסית.

הירשם עכשיו:

03-9712048 דרכי הגעה-Waze דרכי הגעה