03-9712048
0
סל קניות
הסל ריק

קורס הכנת יין קורס הכנת בירה
קטגוריות מוצרים

מקום ליין

שכירת מקום ב"סוד היין"
 
הרבה אנשים רוצים לעשות יין לבד, בבית, אבל התנאים בבית לא מאפשרים להם, בין אם בגלל הטמפרטורה הגבוהה בחודשי הקיץ, בין אם בגלל ש"בעלי/אשתי לא מסכים/מה בגלל הריח" ובין אם בגלל שפשוט "אין לנו מקום לזה".
לא אחת, אנו שומעים אנשים אשר מבקשים להכין יין ונתקלים בבעיות כאלו ודומות להן.
לטובת אנשים אלו, "סוד היין" פותח את שעריו מדי שנה ומקנה ללקוחותיו את הפתרון האולטימטיבי להכנת יין באופן עצמאי, ומאפשר להיכנס בצורה הרבה יותר קלה לעולם יצרני היין ולייצר את היין הפרטי שלכם ב-ע-צ-מ-כ-ם.
 
במקביל לקורסי היין המעשיים אשר מתקיימים ביקב החל משנת 1998, ניתן כיום גם לשכור מקום להכנת היין הפרטי שלכם במחיר השווה לכל נפש.
הכנת היין מתבצעת בתנאים אופטימליים, כאשר ניתן לעשות במהלך הייצור שימוש בציוד המתקדם הנמצא ביקב. בתנאים אלו, כל האפשרויות נתונות בידיכם על מנת להגיע לתוצאות אופטימליות.
 
שכירות ועבודה:
אנו משתדלים לעזור ללקוחות השוכרים מקום ליין כמיטב יכולתנו, אולם, במהלך השנה, ובמיוחד בתקופת הבציר, אין ביכולתנו לעזור ללקוחות השוכרים מקום ליין כדבר שבשגרה ללא תמורה, יחד עם זאת, אנו נשמח לענות לשאלות מקצועיות ללא תשלום.


מחירון השכרת מקום:





דמי השכירות מחושבים לפי החלק היחסי משכירות לעונה שלמה (10-12 חודשים).
למבקשים לשכור מקום לתקופה הקצרה מעונה, כגון שכירות לתקופת התסיסה בלבד, יש להוסיף 50% על דמי השכירות שלעיל וזאת מכיוון שהוצאת היין מהיקב, לא מאפשרת הכנסת שוכר חלופי בשל חלוף עונת הבציר.




מחירון השכרת ציוד:


מחירי השכירות הינם ליום עבודה.
 
מחירון עבודה:

יש לכם בערב חתונה ולא תוכלו לערבב את היין? אתם צריכים לנסוע לחו"ל דווקא בזמן שאתם צריכים לסחוט את היין?
מהיום, אין בעיה! ניתן לבצע את כל הפעולות ביין באמצעות הצוות המסור של סוד היין.







בקראשינג, סחיטה ומילוי ופיקוק ניתן לקבל עד 30% הנחה באם העבודה באה בנוסף לעבודתו של היינן המייצר.
מילוי ופיקוק אינו כולל בקבוקים פקקים וכד'.




נהלי עבודה ביקב:  
1. שעות העבודה ביקב הינן בשעות פעילות החנות, דהיינו:
בימים א' – ה' 9:00-18:00 (בשעון קיץ);
                    9:00-17:00 (בשעון חורף);
  יום ו´ וערבי חג 9:00-12:00;
  אין פעילות בשבתות ובחגים.
2. עבודה מחוץ לשעות הפעילות אפשרית בתיאום מראש עם צוות סוד היין.
3. טרם העבודה ביקב יש לקחת מפתח מצוות החנות ולהחזירו בסיום העבודה. כאשר היקב אינו פעיל, היקב יהיה נעול.
4. אנו עושים מאמצים גדולים לשמור על היקב כשהוא מסודר ונקי. לכן, עם סיום העבודה, יש להחזיר את כל הציוד שהיה בשימוש, כשהוא נקי, למקומו.
5. נקיון הקראשר הינו מסובך מעט. על כן, טרם נקיונו, יש לקבל הסבר על אופן הניקיון מצוות סוד היין.
6. על מנת לשמר את יעילות חומרי החיטוי, אין להשאירם כשאינם אטומים.
7. היקב הינו כשר. אין להכנס עם אוכל או שתיה ליקב.
8. מטעמי כשרות, אין לפתוח או לגעת במיכלי יין שאינם שלך.


 
03-9712048 דרכי הגעה-Waze דרכי הגעה