03-9712048
0
סל קניות
הסל ריק

קורס הכנת יין קורס הכנת בירה
קטגוריות מוצרים

מדריך קצר לקניית ואחסון יינות

מדריך לקניית יין-
  1.  יינות רצוי לקנות בחנויות בהן קיימת הקפדה על אחסון היינות בשכיבה, בטמפרטורה קרירה ושישנהתחלופה מהירה באגף היינות.
  2.  בעת קניית היינות, יש לשים לב לשנת הבציר המופיעה על התווית. יינות לבנים ויינות רוזה, רצוי לקנות משנות הבציר האחרונות.
  3.  אם צבעם של היינות הלבנים, יבשים וחצי יבשים, צהבהב מדי, רצוי שלא לקנותם. צבע שכזה עלול להצביע על אחסון לקוי של היין.
  4.  בקבוק יין סטנדרטי (750 מ"ל) מכיל כ- 6 כוסות.

כיצד לאחסן יינות-
  1. בקבוקי יין רצוי לאחסן בשכיבה, או הפוכים על ראשם, כדי להבטיח מגע של היין עם פקק השעם. פקק שעם רטוב ימנע חדירת חמצן לבקבוק.
  2. יש לאחסן את היין במקום חשוך, הרחק מקרינה ישירה של אור חזק העלולה להזיק לו.
  3. על טמפרטורת האחסון של היין להיות יציבה, בין 11-18 מעלות צלסיוס וב-75% לחות. אחסון היין במקרר הביתי, לפרק זמן ארוך, יגרום לרטיבות הפקק ולהווצרות של עובש על גביו.
03-9712048 דרכי הגעה-Waze דרכי הגעה